Een kijk op diversiteit!

Memorandum of understanding - Eston en Kwasa Kwasa

Kwasa kwasa heeft besloten om vanaf 1 april 2014 het permacultuurproject “Het Chikhawoweb” in partnerschap met Eston Mgala uit te voeren. Vanaf 1 april 2014 tot en met 31 december 2014 zal Eston Mgala en EC Permaculture Consultancy de hoofdverantwoordelijke worden van het Chikhawoweb in Malawi. De specifieke eigenschappen van dit partnerschap werd in een overeenkomst gegoten, of zoals het in Malawi genoemd wordt: een MoU - Memorandum of Understanding.

Eston zal verantwoordelijk zijn, voor de activiteiten die plaatsvinden in Chikhawo: het begeleiden van de vrouwen die een individueel tuintje hebben aangelegd, het opzetten en onderhouden van de proeftuin op de gemeenschappelijke zone rondom het klaslokaal, het uitwerken van educatieve uitstappen naar andere permacultuur projecten, het overzien van de lessen in het kader van permacultuur aan de deelnemers van het project. Emmanuel en Dziwi staan hem bij voor de uitwerking van de verschillende taken in Chikhawo.

Eston zal naast het overzien van alle activiteiten in Chikhawo, ook de vrijwilligers die Kwasa Kwasa uitstuurt ontvangen en begeleiden.

Dit partnerschap en dit project, zijn zeker niet de eerste activiteiten die Eston onderneemt in het kader van permacultuur. Eston heeft meer dan 10 jaar ervaring in de sector en zal zeker een meerwaarde voor dit project en de deelnemers in Chikhawo betekenen.