Een kijk op diversiteit!

Nieuws

Belmundo

Voor het jaarlijkse activiteitenfestival BELMUNDO heeft Kwasa Kwasa vzw, in samenwerking met het lokaal dienstencentrum Wibier, ook dit jaar een activiteit georganiseerd. 

Lees verder »

Recht op onderwijs

Kwasa Kwasa post op facebook vaak berichten over hoe het loopt met de schoolkinderen die via ons worden gesteund in Malawi. Het is misschien nog eens tijd om een volwaardig nieuwsbericht aan dit project te wijden.

Scholen zijn in Malawi vaak zeer duur en niet altijd even betrouwbaar. De overheidsscholen - zeer betrouwbaar en goed qua opleiding - zijn helaas enkel weggelegd voor de allerslimsten. Tenzij je heel veel geld kan betalen.

Lees verder »

Belmundo 2019

Elk jaar neemt Kwasa Kwasa deel aan het Belmundo project van de Noord Zuid dienst van de stad Gent.
Het thema van 2019 is "migratie".

Lees verder »

Voorstelling Stagiair: Akin Beyazi

Akin stelt zichzelf en zijn motivatie kort voor: "Via mijn opleiding ben ik met Kwasa Kwasa vzw in contact gekomen, waar men opzoek was naar een stagiair die de belangrijkheid van diversiteit in onze samenleving kon aanvoelen. Mijn naam verraad waarschijnlijk wel dat ik iemand ben met een migratieachtergrond dus ik voelde mezelf hierdoor aangesproken.. 

Lees verder »

Onze nieuwe stagiair: Tom Ooms

Dag trouwe volgers/ ondersteuners van Kwasa Kwasa vzw!
Mijn naam is Tom Ooms en de reden dat ik mijzelf voorstel, is omdat ik bij jullie organisatie mijn
stage(s) zal voltooien.

Lees verder »

Mr. Khaled Hussein

In februari overleed onze belangrijkste medewerker in Malawi, dhr Khaled Hussein. Sinds 2005 was hij verbonden aan Kwasa Kwasa Malawi. 

Lees verder »